Vereniging Intern Toezichthouders Pensioensector

Hoe past deze pet?

Bij deze VITP bijeenkomst staan de NUB-ers en de fondsen met een omgekeerd gemengd model (ook wel one-tier model) centraal! Iedere toezichthouder met interesse in het omgekeerd gemengd model is van harte welkom.

De spreker

Selma Smit is onafhankelijk voorzitter bij Bpf Banden en Wielen en Uitvoerend bestuurslid bij Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel.

Zij zal ingaan op de ervaringen met het OmgekeerdGemengdModel (one tier board), de valkuilen, de uitdagingen en de oplossingen. En hoe functioneert het vandaag de dag? In het bijzonder gaat zij in op de NUBBER in de toezichtrol, hoe gaat dat in de praktijk en is die rol goed te combineren met het (algemeen) bestuurslidmaatschap?

Programma

We starten de bijeenkomst op maandag 4 april om 15:00 uur en sluiten de middag om 17:00 uur af met een netwerkborrel. We zijn te gast bij Madurodam in Den Haag.

Selma houdt een inleiding van 20-30 minuten. Daarna reflecteren we in kleinere groepen op de inleiding en bespreken we de eigen overwegingen, ervaringen en dilemma’s met deze vorm van toezicht.